Vader verkracht zijn jonge dochter, moeder ontmaagdt haar zoon en meer perverse incest verhalen

Een gescheiden moeder heeft enorme behoefte aan sex en misbruikt haar zoon ter bevrediging

Incest mama

Moeder wil naar bed met haar zoon

Al jaren is ze gescheiden van haar man en al die tijd heeft ze geen sex meer gehad. En dat is niet gemakkelijk. Al die frustratie heeft zich opgehoopt en vroeg of laat zou het dan toch tot uitbarsting moeten komen. Vandaag is het zover. Haar zoon ziet dat moeder niet lekker in haar vel zit en vraagt wat er aan de hand is. Dan kan mama zich niet meer inhouden schreeuwt tegen haar zoon dat ze dringend geneukt wil worden of ze wordt gek! Ze pakt haar zoon stveig vast, knijpt hem hard en voelt haar woede omslaan in een perverse geilheid, die ze niet meer onder controle kan houden. Ze randt haar zoon aan en dwingt hem om haar sexueel te bevredigen!

Incest Film

Gefrustreerde wijven randen hun zonen aan, omdat ze zo extreem geil zijn en sex nodig hebben

Vader en moeder geven hun 18-jarige dochter sexuele voorlichting met veel praktijk voorbeelden

Neuken en incest

Ouders misbruiken samen hun dochter

Papa en mama vragen hun dochter om plaats te nemen in de woonkamer, omdat ze het als hun plicht zien haar het een en ander uit te leggen over voortplanting. Ze is nu 18 jaar oud en het is hoog tijd dat ze op de hoogte wordt gesteld. Ten slotte heeft ze nu de leeftijd bereikt dat ze ontmaagd kan worden en vader en moeder willen haar daar zo goed mogelijk op voorbereiden. Of ze echt zulke goede bedoelingen hebben is nog maar af te vragen, want van theorie komt er maar weinig terecht. Vader wil het allemaal direct demonstreren en moeder helpt daar gewoon bij. Het naïeve meisje wordt door haar beide ouders ontmaagd en accepteert dat ook!

Incest Film

Niet alleen vader maar ook moeder helpt mee aan het plegen van ernstige incest overtredingen

Een jongeman baalt ervan nog steeds maagd te zijn en vraagt zijn moeder of zij hem wil helpen

Ontmaagd door moeder

Moeder helpt zoon aan ontmaagding

Zijn vrienden zijn allemaal al met een meisje naar bed geweest, alleen hij niet. Ookal zegt hij steeds van wel, van echte penetratie is het nog nooit gekomen. En daar baalt hij gruwelijk van. Moeder merkt dat er iets niet lekker zit met hem en na een goed gesprek biecht haar zoon op zo graag een keer echt te willen neuken met een vrouw. Moeder kijkt hem aan met ogen vol medelijden en zegt hem dat hij haar moet doen. Mama neemt haar zoon mee naar de slaapkamer en kleedt hem uit. De jongen weet niet wat hij moet zeggen, maar kan uiteindelijk de verleiding niet weerstaan om zijn groeiende penis te steken in de vagina waar hij zelf ooit uitgekomen was!

Incest Film

Jongens die nog maagd zijn worden door hun lieve, rijpe moeders geholpen aan de ontmaagding

Vader kan niet van zijn mooie dochter afblijven, raakt opgewonden en verkracht het mooie meisje

Dochter misbruiken

Lekkere dochter genomen door papa

Ze kon nooit goed opschieten met haar vader. Hij was vaak weg en ze verdacht hem er zelfs van buitenechtelijke relaties te hebben. Tot ze op een dag alleen thuis is met hem en zijn auto wil lenen. Ze stapt zijn werkkamer binnen en stelt haar vraag, maar ze ziet dat vader helemaal niet luistert. Hij kijkt haar nauwelijks aan en heeft slechts oog voor de rest van haar lichaam. Hij vraagt haar dichterbij te komen en reikt zijn hand uit om haar shirt omhoog te doen, zodat hij haar blote buikje kan zien. Dan knijpt hij opeens in haar borstjes en billen. Het meisje wil de kamer uit gaan, maar pa houdt haar tegen. Hij is geil en wil sex. Zelfs als hij daarvoor incest moet plegen!

Incest Film

Vieze vaders laten zich verleiden door hun jonge dochters en gaan over tot incest verkrachtingen

Dochter belguurt haar vader onder de douche omdat ze opgewonden wordt van lekkere piemels

Meisje wil incest met vader

Meisje wil piemel van papa aanraken

Maagd is ze zeker nog, want een echte piemel heeft ze nog nooit vast mogen houden, noch gezien. Toch is ze compleet geobsedeerd door die rare worstjes die opeens zo groot kunnen worden. Het is zelfs zo erg dat ze de badkamer binnen sluipt, wanneer ze hoort dat haar vader een douche aan het nemen is. Zo kan ze dan eindelijk een echte penis bekijken. Natuurlijk vindt haar vader het vreemd dat zijn mooie dochter zijn pik zo graag wil zien, maar heeft daar niets op tegen. Integendeel: hij staat haar toe zijn penis aan te raken en de voorhuid op en neer te bewegen. Dan ziet ze hoe de piemel stijf wordt. Pa en dochter zijn niet meer te remmen!

Incest Film

Dochter willen met de piemel van hun vader spelen en plegen zo zeer geile en verboden incest

Moeder en zoon hebben een liefdesverhouding die tijdens een wandeling tot echte neuksex leidt

Moeder en zoon incest

Buiten hebben moeder en zoon sex

Vader vindt het prima dat zijn zoon en vrouw een wandeling gaan maken. Wat hij niet weet is hoe de relatie tussen de twee zich de afgelopen tijd heeft ontwikkeld. Dat de jongen gewoon verliefd geworden is op zijn moeder heeft hij niet door. Moeder wel. Ze weet het echter zeer goed te verbergen, hoewel ze zich erg gevleid voelt door de avances van haar zoon. Wanneer de beiden een wandeling gaan maken, weten ze heel goed wat er zou kunnen gebeuren en dat is precies ook wat er daarna gebeurt. Bibberend van de zenuwen en geilheid gaan ze op een verborgen plekje zitten en beginnen aan een vurige tongzoen, die al snel overgaat in incest neuksex!

Incest Film

Perverse moeders en geile zonen plegen samen incest en vader merkt er helemaal niet van

Vader wordt door zijn dochters in de bek gezeken, afgetrokken en hij neukt de meisjes vaginaal

Vader misbruikt dochters

Incest vader doet het met dochters

Vader is geil en dus worden de beide dochters naar boven geschreeuwd. De brave meisjes weten hoe laat het is. Als vader vanuit de slaapkamer brult, kunnen ze maar beter zo snel mogelijk in hun nakie de kamer betreden. Alleen zo kunnen ze de oude man kalmeren. Ze weten dat hij ziek in zijn hoofd is, maar gehoorzamen hem zonder te klagen. Beiden weten wat ze moeten doen. De oudste dochter moet met papa's piemel spelen en de andere dochter moet haar kutje boven zijn mond hangen en er in plassen. Na een tijdje neukt hij beide meisjes in de poesjes en wanneer hij hem volgespoten heeft wil hij zijn dochters ten slotte onderzeiken!

Incest Film

Gruwelijk gestoorde oude mannen misbruiken hun arme dochters voor hun smerige incest lusten

Twee bejaarde zussen die al half dement zijn laten zich gemakkelijk misbruiken door hun kleinzoon

Oma's plegen incest

Kleinzoon laat zich pijpen door oudjes

Hij vindt het niet erg om oma op te zoeken. Zeker niet als haar zus daar ook nog aanwezig is. Beide vrouwen zijn zo seniel dat hij hen volledig in zijn macht heeft. Ze hebben hem al geld gegeven, zonder te snappen dat dat niet erg slim is en vandaag wilde hij eens uittesten hoever hij zijn oma's kan krijgen op het gebied van sex. Hij kleedt de oudjes uit en merkt dat ze dat helemaal net erg vinden. Dan doet hij zijn eigen broek omlaag, beveelt de bejaarden zijn pik vast te pakken en verlangt een heerlijke pijpbeurt. De seniele oma's maken nergens een probleem van en lijken er zelfs van te genieten! De kleinzoon doet dat sowieso, want hij spuit al snel zaad!

Incest Film

Vieze jongens willen een keer sex hebben met bejaarde vrouwen, zelfs als het hun eigen oma is

Dochter is bang voor onweer en kruipt bij papa en mama in bed die net bezig zijn met echte sex

Incest orgie en gangbang

Dochter neukt met papa en mama mee

Het dondert en het bliksemt. Dochter is bang van al die herrie en klopt op de slaapkamer deur van haar ouders. Moeder opent geheel naakt de deur en snapt dat hun dochter graag bij hen in bed wil komen liggen. Vader baalt, want hij ws net zo lekker aan het neuken met zijn vrouw, maar houdt zielsveel van zijn dochter en schuift een stukje op om haar plaats te bieden. Lekker tegen elkaar aan liggend in hun nakie kunnen ze zich toch niet inhouden. Vader en moeder beginnen weer te vrijen en betrekken nu ook hun dochter erbij. Nachthemd uit en meedoen. Ze wordt gelikt, gevingerd en verwent zowel haar moeder, als vader sexueel. Een heerlijke incest orgie dus!

Incest Film

Intieme relaties binnen het gezin veranderen vaak in echte incest orgies en familie gangbangs

© 2023 KW | Content licensed by dutchpornmasters.com