Incest Broers

Jonge knapen krijgen een stijve piemel tijdens het ravotten met hun broertjes en worden zo geil dat ze echt incest plegen!

Jongen spuit zaad over zijn jongere broer heen

Stoeien leidt tot broer incest

Deze twee leuke jonge broers kunnen goed met elkaar opschieten en pa en ma kunnen hun boys dan ook zonder zorgen thuis laten als ze een avondje weg willen. Dat ze graag met elkaar stoeien, weten ze en dat moet kunnen. Maar wat hun ouders niet weten is dat tijdens dat geravot beide zonen wel eens een erectie krijgen en wanneer ze dat bij elkaar ontdekken proberen ze plagerig in de penis van de ander te knijpen. Of de broek van de ander omlaag te heisen. Wanneer dat dan lukt is het slechts een kleine stap om die harde piemel van je broer vast te pakken en hem eens te laten schudden. Zonder dat ze het door hebben raken de jongens in een incest affaire verwikkeld!

Sperma over zijn wang

Broers zijn zo geil dat ze incest willen plegen

Jongen penetreert zijn broer

Beide broers houden niet zo van meisjes, maar dat mag niemand weten. Hun ouders, hun vrienden, niemand mag weten dat de knapen homosexuele gevoelend hebben. Ze weten het van elkaar en zo'b geheim schept een nog intensere band. Als je al onder een dak met elkaar woont is de kans groot dat je je broer een keer betrapt op het rukken voor het beeldscherm. Toen de ene zag dat zijn broer gay sexfilms aan het zien was, krijg hij meteen een stijve lul en begreep dat er maar één mogelijkheid was om nu direct van dat geile gevoel af te komen: door met zijn broer sex te gaan hebben. Ook de rukkende jongens werd opgewonden van dit idee en voelt nu de penis in zijn anus!

Anaal neuken met broer

Twee broers geven elkaar een incest blowjob

Pijpende broers in standje 69

Het begint vaak met een beetje aaien en dan strijk je met je hand gemakkelijk over het geslachtsdeel van de ander. Broers die zo knuffelen raken opgewonden en merken dat de ander net zoals hij een erectie krijgt. Waarom zou je dan niet gezellig even met z'n tweeën gan rukken? En de ander aftrekken, om te voelen hoe zijn penis in de hand ligt. Dit geaat allemaal zo lekker en soepel dat de kleren nu allemaal uitgaan en ze een likje over de eikel van de ander geven. Gewoon om te weten hoe een pik smaakt. Ja, dan is de situatie niet meer te redden: de jongens openen de mond nu volledig en in standje 69 zuigen ze elkaar af. Een dubbele incest blowjob tot de monden vol spera zitten!

Pijpende jongens

Jonge broers kruipen naakt bij elkaar in bed

Likken aan pikje van zijn broer

Hun ouders slapen hun beide zonen liggen nog wakker op hun gemeenschappelijke slaapkamertje. De jongste van de twee hoort een ritmisch geluid uit het bed van zijn broer komen en vraagt wat hij aan het doen is. De jongens zegt dat hij zich nu aftrekt. Nieuwsgierig komt de andere knaap dichterbij, doet een lampje aan en ziet nu wat dat aftrekken precies inhoudt. Hij wil dat ook wel eens proberen en sjort zijn kleine lulletje lekker hard af. Dan vraagt zijn broer of hij weet wat pijpen is. Iets met de mond, toch? Zie hier hoe twee naïeve jonge tiener broers samen uitzoeken wat aftrekken en pijpen is. De slapende ouders weten maar niet dat hun zonen incest plegen!

Likken aan piemeltje van broer

Jongen probeert zijn blote broer klaar te zuigen

Uitzoeken hoe pijpen werkt

In zijn blootje zit een jonge knaap op de bank en bekijkt een pornofilm van zijn vader. Daarin wordt hard gepijpt en zaad gespoten. Ondertussen trekt hij onwennig aan zijn eigen penis en vraagt zich af hoe dat nu kan: eerst zuigen en dan een mond vol sperma spuiten. Op dat moment komt zijn oudere broer de kamer binnen en kijkt verbaasd naar de rukkende jongen, maar vindt dat het moet kunnen. Ten slotte zijn hun ouders de hele dag weg. Of hij even wil uitleggen hoe dat nu werkt met dat zuigen en sperma spuiten. Weet hij veel hoe dat werkt, maar hij wil het best wel even voordoen! Hij pakt de penis van zijn jongere broer tussen de vingers en steekt hem diep in zijn mond!

Zijn broertje pijpen

Broers pijpen elkaar via gat in hun speelkasteel

Zuigen aan pik van zijn broer

Freek en Martijn zijn veel te oud om nog kasteeltje te spelen, maar hun vader had van die mooie ronde gaten in de muur gemaakt die toen leuk waren, maar nu geen nu meer hebben. Freek wil zijn broertje aan het lachen maken en doet alsof een van de gaten een kut is. Zijn blote piemeltje zwiebert heen en weer in het veel te grote gat en dat vindt Martijn geweldig om te zien. Hij zal zijn broer wel even helpen. Een kut is veel strakker en natter, zegt hij. Een beetje zoals een mond en zonder pardon steekt hij zijn broer's penis in de mond. Zo zou volgens hem een kut aan moeten voelen. En ze hebben maar niet door dat ze ranzige incest aan het plegen zijn!

Gloryhole incest spelletjes

Jongen zuigt zijn grote stoere broer lekker af

Incest plegen met zijn broertje

Zijn broer is stoer, want hij traint elke dag, krijgt enorme spieren en krijgt alle meisjes. Dat maakt de jonge Jan jaloers. Vol bewondering kijkt hij naar zijn broer terwijl die hard aan het fitnessen is op zijn kamer. Jan kan zijn ogen niet afhouden van zijn broekje en broer Kees ziet dat. Het windt hem een beetje op en terwijl hij traint krijgt hij een erectie. Jan ziet dat en zijn ogen beginnen te glinsteren. Hij vraagt meteen of hij hem eens mag zien. Want de stijve penis van zijn stoere broer zal vast en zeker mooi zijn. En dat is ie zeker. Jan mag hem zelfs vasthouden en een kusje geven. Kees' lul wordt nog harder en hij laat zijn broertje zijn complete pik afzuigen, tot het einde!

Lekkere lul van zijn broer

Beide broers zijn dol het zuigen van de ander

Broers vinden pijpen erg fijn

Rudi en Jasper hebben dezelfde mama, maar verschillende vaders en dat is voor hen een voldoende excuus om met elkaar sex te hebben. Ze hebben beide nog nooit een vriendin gehad en misschien schiep dat wel de innige band tussen de half-broertjes. Zu kunnen uren met elkaar doorbrengen op hun slaapkamertjes en dan hebben ze het veel over sex. Ze laten aan elkaar zien hoe ze masturberen of hoe ver ze sperma kunnen spuiten. Ze nemen samen een bad of plassen over elkaar benen heen. Gewoon omdat dat leuk is. Het kon niet uitblijven dat de heertjes ook met elkaar blowjob spelletjes zouden gaan spelen en incest pijpen is inmiddens hun favoriete hobby geworden!

Incest blowjob voor boys
Pagina 1 | Pagina 2